100 gange…!

Hip hip hurra for hundrede gange Q!!!!!

Tak til dig. For det er på grund af dig og alle de andre læsere af Q, at vi med dette nummer af Q kan fejre, at Q er udkommet 100 gange!

Hele 100 gange har vi bevist, at der er behov for et blad som Q, der tør tage tabuer op, som kradser i overfladen, overrasker og giver læserne ordet. Et ”intelligent” dameblad, der både taler til hjertet og hjernen. Et magasin der underholder, begejstrer og provokerer, men som også skal gøre dig gladere og klogere på dig selv og andre. På Q har vi det ene mål at give dig det ultimative blad, som netop er vedkommende for DIG.

Derfor justerer vi løbende magasinet i både udtryk og indhold – for hele tiden at følge med og være aktuelle og nyskabende. Derfor skyder vi modereportager med kvinder i alle mulige størrelser og faconer, så alle kvindekroppe kan føle sig mødt og inspireret. Derfor lader vi læserne teste produkter og oplevelser. Og derfor interviewer vi masser af forskelligartede kvinder og mænd, der ærligt og modigt deler deres erfaringer og skæbne.

I Q tør vi godt sige sandheden. Derfor er vi også stolte over, at vi f.eks. har hjulpet tv-holdet bag udsendelsen “Fra tynd til str. 0” med information om hvordan modebilleder manipuleres, om hvordan nogle modeller holder sig slanke med vat og cola light. Vi har også formidlet kontakt til tidligere spiseforstyrrede modeller. Q’s mission er, at alle kvinder skal følge sig ”rigtige” som dem de er – i stedet for at stræbe efter et umuligt kropsideal.

Q’s holdning og det, at vi tager ansvar har fået Dansk Kvindesamfund til at vælge os som samarbejdspartner, fordi de synes, at Q står for mangfoldighed og et varieret skønhedsideal. Det er en flot tilkendegivelse.

Men den største ros får vi fra dig, der læser Q. Og du er heldigvis ikke alene – hver dag modtager vi mange henvendelser fra kvinder og mænd, der ønsker at bidrage til bladet. Uden dig – ingen Q. Tak. Og tillykke.

God læselyst!

Kh Lizl – en stolt chefredaktør

PS: Q er fyldt med GAVER til DIG! Se de mange konkurrence med masser af fede præmier!!!!

PPS: klik ind på www.q.dk

 

Join the Conversation

2 Comments

 1. says: Mona Andrea Engel-Christensen

  Jeg syntes det er skønt at der stadig kan laves blade der ikke er fyldt med reklamer og som er tilegnet kvinder der ved hvad de vil have, men at Q så samtidig rammer alle de aspekter for underholdning kan jeg kun sige “hurra” til.

 2. says: Lizl Rand

  Tak kære Mona!
  Hurra for dig som læser. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at du bliver ved med at synes om Q.

  Ha en dejlig dag.
  kh Lizl, der er stolt og glad 🙂

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.