Angst-gruppe til dig, der vil lære at håndtere angst og uro

Angst-gruppe til dig, der vil lære at håndtere angst og uro.

Styrer angsten dit liv og forhindrer den dig i aktiviteter, som du gerne vil – men undgår for ikke at opleve angst? Oplever du uro? Har du det dårligt?

Et gruppeforløb vil lære dig at forstå og håndtere hvordan du har det – og ikke mindst reducere angsten/uroen. Du får præsenteret en række teknikker og bliver trænet, da øvelse og eksponering er en stor del af arbejdet. Men du er ikke alene. Gruppen er med dig og har samme udfordring. Du vil opleve en stor støtte og forløsning ved at finde ud af, at du ikke er alene, ved at blive skør eller er alvorligt syg. Du har angst. Du er ikke angst. Og det er muligt at træne sig til at leve et liv i ro og balance.

Angst er ikke farligt – men rædselsfuldt og ganske hæsligt at opleve. Derfor handler det bl.a. om at lære hvordan man stopper med at frygte angsten… da katastrofetækning blot forstærker angsten.

På det seneste hold har kursisterne oplevet store fremskridt: To har ikke længere beroligende piller på sig, en tør igen køre på motorvej, en holder igen med fin ro oplæg foran 30 kollegaer på jobbet, en har lært at tøjle bekymringer, en går igen til tandlæge uden frygt og alle har de fået redskaber til at få kontakt til ro – og ikke mindst FØLE TILLID og trække vejret.

STEDGrevinde Danners Palæ, Skodsborg Strandvej 113, 2942 Skodsborg
Lige ved Kurhotel Skodsborg. Der er gratis parkering og cirka 10 minutters gang til Skodsborg Station. 

TID: Tirsdage i februar og marts 2019: 26.2 + 5.3 + 12.3. + 19.3 kl. 18.00-20.00

PROGRAM

 • 1. møde. Oplevelser. Identifikation. Lizl Rand fortæller om sin personlige erfaring med angst. Fælles samtale. Introduktion til åndedrætsøvelse med Aerofit – en inhalator til træning af åndedrættet/vejrtrækningen – reducerer stress og angst. Lektie aftales.
 • 2. møde. Viden. Indsigt. Undervisning om hvorfor vi får angst og hvad man kan gøre. Tankernes betydning og håndtering. Fælles samtale. Lektie aftales.
 • 3. møde. Øvelse gør mester. Undervisning om stress og hvordan man håndterer/forebygger. Opfølgning på ugens individuelle øvelser. Undervisning. Fælles sparring. Lektie aftales.
 • 4. møde Øvelse gør mester. Undervisning om hvordan man øger sin selvfølelse og holder sine aftaler med sig selv. Opfølgning på ugens individuelle øvelser. Undervisning. Fælles sparring. Lektie aftales.

OPFØLGNING: 1 session (50 min.) med Lizl via Skype/telefon/walk-and-talk, hvor du får støtte til at arbejde videre med hvad du har været igennem.

Ofte er det meget gamle mønstre, der skal ændres… så udover evt. madpakke er det en rigtig god ide at have masser af tålmodighed og håb med. Til gengæld har jeg aldrig mødt en kursist/klient, der ikke har fået det bedre. Du vil blive klædt på til at lægge arm med angsten, lære at håndtere den og få masser af mod på at leve det liv, som angsten lige nu forhindrer dig i. I forløbet er indlagt lektier til hvert møde.

Det bliver en lille gruppe på mellem 4 og 6 personer. Med fuld fortrolighed, omsorg og støtte til hinanden. Alle over 18 år kan deltage.

Hvorfor gruppeforløb? Når vi er sammen med andre, bliver vi som fisk i vandet. Det bliver tydeligere for os, når vi er sammen med andre og lytter til dem at få fokus på, hvad vi selv bokser med. Ved at kunne dele og opleve andre, får vi faktisk endnu mere viden og indsigt i os selv. Hvordan vi har det med os selv har også betydning for hvordan vi er sammen med andre. Ved at høre om andres problemer og udfordringer, får vi tillige kontakt til os selv. Andres oplevelser og erfaringer er derfor utrolig givende for os. Ligesom det er givende at opleve, at man ved at være sig selv og dele sin historie kan gøre en forskel for andre.

PRIS: 2.969 kr., der inkluderer:

 • 8 timers undervisning og øvelser
 • Aerofit inhalator til træning af vejrtrækning/åndedræt – reducerer stress og angst (værdi kr. 1.000)
 • Materiale + 2 bøger: Kom stærk ud af din angst og Tæt på krise og sygdom, der begge er fyldt med råd og øvelser til at passe på sig selv (værdi kr. 500)
 • En privat Skype/telefon/walk and talk-session efter forløbet (værdi kr. 900)
 • Serverer kaffe/the og lidt tørt

TILMELDING: Vil du med i gruppen? KLIK HER for tilmelding og betaling via Billetto.

Har du spørgsmål, så skriv til lizl.rand@gmail.com eller sms på 22 61 92 80 eller skriv besked på Facebook.

Om underviseren:

Lizl Rand er uddannet journalist og psykoterapeut. 20 års erfaring fra mediebranchen – bl.a. som chefredaktør på fem magasiner. Forfatter til bestselleren Kom stærk ud af din angst (2012) og bogen til pårørende Tæt på krise og sygdomkunsten at gøre en forskel og passe på sig selv (2016). Rådgiver og instruktør i psykisk førstehjælp hos Psykiatrifonden. Underviser og coacher mænd og kvinder, der er sygemeldte med stress, angst og/eller depression eller er ledige. Udfærdiger planer for tilbagevenden til job. Holder oplæg og foredrag om stress, angst, selvværd, sygdomsindsigt, personlig branding, sociale kompetencer og kommunikation. Har en-til-en-samtaler og gruppeforløb. Læs mere om mig her.

Du får disse to bøger:

Du får dit eget Aerofit-de-stress træningssæt (værdi kr. 1.000).

En inhalator, som hjælper dig med at træne dit åndedræt. Bruges både ved uro og forebyggende, da ophobning af stresshormoner som adrenalin og kortisol nedbringes med åndedrætsøvelser og ekstra effektivt ved brug af Aerofit. Der er ingen bivirkninger. Tværtimod. Det at du trækker vejret bedre, vil blot fylde dig med mere liv og berolige dit sind.

 • ”Den hjælper mig, når jeg har angstanfald. Jeg kommer hurtigt til at slappe af og trække vejret dybt. Nogle gange siger min kæreste ’kan du ikke lige bruge dén der, der virker’ –  hvis jeg er meget urolig og anspændt. ” – Stresssygemeldt kvindelig klient og deltager i angstgruppe
 • ”Jeg bruger den fast hver morgen og aften. Jeg ved ikke om det kun er den eller en kombination af alt det, som jeg lærer nu – men jeg oplever meget mindre angst, når jeg er sammen med andre. Aerofit minder mig om at trække vejret. Så selvom jeg ikke bruger den i løbet af dagen, så har jeg den med i tasken og den minder mig om, at jeg skal trække vejret. Og det hjælper på min angst. ” – Yngre kvinde og deltager i angstgruppe
 • “Jeg bruger den hver aften mens jeg lytter til en meditation på 10 minutter. Det gør mig meget rolig og er nok derfor, at jeg nu kan falde i søvn og sove godt.” – Moden kvinde og deltager i angstgruppe

Her er en film om Aerofit, der viser hvordan den virker og bruges:

https://www.youtube.com/watch?v=C5pnw4WiNOw

De-Stress-1600px-x-665px

Reaktioner fra tidligere kursister:

Kære Lizl,
At melde mig til angstkurset er det bedste jeg har gjort for mig selv. Efter at have haft angst i mange år har jeg virkelig rykket mig helt utroligt på meget kort tid. Det har været så godt at være sammen i en lille gruppe med andre der har angst og du har virkelig været god til at have fokus på den enkelte i gruppen. At være i gruppe med andre, gør også at jeg har ikke følt mig som den eneste i verden med angst og det har været trygt at fortælle som sine “særheder”. Jeg synes også at du er rigtig god til at stille de rigtige spørgsmål, som har givet mig mange aha oplevelser.  Forløbet har været en fin blanding af oplæg, samtaler og øvelser. Og det har været så spændende og lærerigt at høre de andre kursister fortælle om deres udfordringer og succeser. Jeg er simpelthen så glad for at have deltaget og har fået fuld valuta for pengene og mere til. Jeg kan kun anbefale andre med angst at melde sig til kurset og få hjælp til en tilværelse, hvor angsten ikke er det styrende. 

Kære Lizl!
1000 tak for sidst og for et rigtig godt forløb med angstgruppen. Det har været så lærerigt, udviklende og ikke mindst hyggeligt at være med. Jeg er rigtig glad for, at jeg fik den mulighed. Det gør noget helt specielt, når man kan have tillid og være åben og ærlig over for hinanden i en lille lukket gruppe. At være sammen med andre mennesker der 100 % kan sætte sig ind i de tanker og udfordringer man har, det er en gave. Du formidler og forstår med humor, varme og gode indsigter, så man føler sig set, hørt og forstået – og så er det sjovt, at man lave gas med det hele og grine af det,  – man er i trygge hænder.

angst gruppe, Lizl Rand, psykoterapeut, terapi, angst
angst-gruppe, Lizl Rand, psykoterapeut, terapi, angst
angst-gruppe, Lizl Rand, psykoterapeut, terapi, angst
angst-gruppe, Lizl Rand, psykoterapeut, terapi, angst
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.