Angst i Netto

Tænk at jeg skulle se min bog i Nettos tilbudsavis. Det er ret syret, at en særudgave af Kom stærk ud af din angst – nu når så bredt ud. Netto har købt en masse bøger, der sælges for en slik. Jeg kan ikke lade være med at smile over, at jeg jo selv oplevede meget angst i supermarkederne og på et tidspunkt næsten ikke kunne købe ind, da uroen rasede  min krop.

Håber bogen kan hjælpe de mange, der lider og føler sig forkerte. Det er mit håb og eneste grund til, at jeg har skrevet ærligt om de værste år i mit liv. I dag har jeg det fantastisk – jeg er ikke længere begrænset af angsten eller bange for den. Jeg føler mig fri – og det er forløsende… at kunne leve sit liv og gøre alt det, som man vil gøre, når man ikke er bange.

Særudgaven af Kom stærk ud af din angst - der sælges i Netto fra den 15 til den 21. september 2013
Særudgaven af Kom stærk ud af din angst – der sælges i Netto fra den 15 til den 21. september 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *