Angst terapi gennem telefon

Mange af mine klienter bor ikke tæt på mig (København/Nordsjælland). Derfor yder jeg også angst terapi gennem telefon. Nogle tænker måske, at man så ikke på samme måde kan komme i dybden og arbejde målrettet – men jo, det kan man. Og sommetider næsten endnu bedre, fordi der ikke er andre forstyrrende elementer og man så kan koncentrere sig om stemmen og ordene. Dertil oplever flere også, at det er lettere og hurtigere, fordi der ikke skal afsættes tid på transport eller bruges energi ved at mødes. Min angst behandling gennem telefon er også meget fleksibel i forhold til tidspunkter og dage. Jeg tager lige så gerne en samtale søndag morgen som fredag aften – hvis der er brug for det.

Lizl Rand, psykoterapeut, angst behandling gennem telefon

Udover samtalerne følger jeg også op med mails med skemaer, gode råd og opsummering af fokuspunkter, så man har noget håndgribeligt at støtte sig til ved siden af samtalerne.

De klienter, der vælger angst terapi gennem telefon er oftest dem, der bor langt væk fra mig – f.eks. i udlandet. Jeg har dog også klienter, der vælger telefonen selvom vi tæt på hinanden – men for dem er det den bedste måde at få hurtig hjælp på. Her kan du læse en flot anbefaling fra Mia i Aarhus:

Flot anbefaling af angst terapi gennem telefon

“Lizl er en utrolig kærlig, støttende og forstående terapeut, og jeg har fulgt hende i flere år. Endda læst hendes fantastiske bog af flere omgange, “Kom stærk ud af din angst”.  Sagen er den, at jeg på nuværende tidspunkt er sygemeldt med stress og angst og har været det i et års tid. Jeg har gået hos en psykolog. Har faktisk gået hos to nu, men har sådan sukket efter mere opbakning, en som troede på mig og som kunne styrke mit ikke-eksisterende selvværd.

Lizl har altid været i mit baghoved. Har nok tænkt en million gange over, hvor fedt det måtte være, med en terapeut som selv havde været i angstens rædselsfulde hænder. Derfor blev jeg enig med mig selv om, at jeg bare MÅTTE tage kontakt til Lizl. Trods jeg inderst inde tænkte, at hvad kunne det nytte? Jeg er bosat i Århus, Lizl i København. 

Men, jeg skrev en hudløs ærlig besked til Lizl. At jeg havde det skidt og var så invalideret af angsten, og at jeg bare sådan ønskede at snakke med hende. Meget kort tid efter, var der respons. En besked hvor jeg allerede mærkede omsorgen og styrken. Lizl og jeg aftalte vi kunne tage en samtale over telefonen, og så kunne jeg fortælle nærmere. Jeg var helt oppe og ringe! Og dagene op til, skulle bare gå stærkt, jeg var så spændt. 

Angst terapi i telefon gir’ effekt og fremskridt

Nu har jeg haft tre samtaler med Lizl. Den fjerde er lige om hjørnet. Jeg kan på det varmeste anbefale telefonisk samtale, hvis man er uheldig som jeg, og bor langt væk fra Lizl.  Jeg mærker allerede effekt ved samtalerne og fremskridtene viser sig stille og roligt. Lizl TROR på dig. Hun har en masse gode råd og værktøjer klar til dig. Du kan grine med hende, bande angsten og andet langt væk og lave en plan du kan trække vejret i, uden du bliver presset. Jeg føler allerede jeg er vokset. Jeg tror nu på, at jeg også kan slippe angsten igen.

Så kære du. Hvad du end slås med, så søg til Lizl. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Og tænker du: Arg, kan samtaler pr telefon virkelig rykke noget? Så er mit ærlige svar: YES! Og endnu mere JA. Giv dig selv den gave. Jeg har ikke fortrudt det en eneste gang. Det eneste jeg fortryder, er at jeg ikke skrev til Lizl noget før.

Mange kærlige hilsner, Mia” 

Angst terapi gennem telefon og personligt møde

Jeg er meget trænet til at yde både omsorg, støtte og hjælp gennem telefonen. Jeg har i flere år været telefon- og chatrådgiver hos Psykiatrifonden, hvor jeg har haft flere hundrede samtaler med mange forskellige mænd og kvinder, der enten selv har været ramt eller er pårørende – og jeg har haft berøring med alt lige fra angst, stress, depression til livskriser og sorg.

Har du brug for angst terapi – så tøv ikke med at søge hjælp. Jo hurtigere du får hjælp – jo hurtigere kan du leve et liv, som du ønsker uden at være begrænset af angst. Jeg tilpasser altid min behandling, så den passer netop dig og det, som giver mening for dig. Udover angst terapi gennem telefon, så kan vi Skype – og det er selvfølgelig også muligt at mødes med mig i enten København eller Skodsborg på kontor eller vi kan gå en tur i f.eks. Dyrehaven.  Du kan kontakte mig her

Har du lyst til at træne din angst sammen med andre og mødes flere gange og få undervisning, så har jeg et angst kursus – en angstgruppe, hvor deltagerne også har oplevet fantastisk fremgang i forhold til at komme stærk ud af deres angst.

Lizl Rand, psykoterapeut, angst terapi gennem telefon

Join the Conversation

1 Comment

  1. says: Louise Aagaard

    Hej Lizl

    Hvor lang ventetid har du på telefonisk terapi? Jeg har en søster som i mange år har haft angst o.a. Jeg håber at hun ved at kunne have nogle samtaler med dig kan få mere mod på livet.
    Mvh
    Louise Aagaard

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.