Bliv den bedste udgave af DIG!

“Sig nej på jobbet, ja til manden og kæmp for at blive den bedste udgave af dig selv! – Så lover jeg dig et endnu lykkeligere liv…”

Af Lizl Rand

Jeg bliver aldrig en anden!´Det har taget mig mange år at erkende, at uanset hvor meget jeg ærgrer mig foran spejlet eller skrivebordet, så bliver jeg aldrig lige så slank, smuk, sexet, stenrig og succesfuld som en supermodel eller en Hollywoodstjerne.

Jeg er mig, og jeg må simpelthen arbejde med det materiale, jeg har. Jeg må klæde mig efter min kropsform. Jeg må dække bagdele og fremme fordele.

Jeg må tage udgangspunkt i hvilken psykisk sammensætning, jeg har og så lære endnu mere om mig selv og få det bedste ud af det. Ligesom jeg må kigge på mine evner og talenter og bygge videre på dem, og ikke dømme mig selv for hårdt, men tværtimod rose mig selv, som var jeg min egen bedste ven.

Wauw, hvor har det hjulpet mig at nå dertil. Målet med mit liv er i dag hele tiden at arbejde på at blive den bedste udgave af mig selv. Fysisk som psykisk. Indeni og udenpå.

Derudover har jeg opdaget, hvor meget sjovere og mere sexet livet bliver, hvis jeg siger NEJ til nogle ekstra opgaver på jobbet og siger JA til manden. Som de fleste andre kvinder, vil jeg hele tiden gerne levere og bare bliver elsket, fordi jeg er mig, men jeg kommer aldrig i mål ved at tilfredsstille andres behov.

Derimod bliver jeg lykkeligere af at skrue op for varmen og charmen derhjemme og lade kærlighed, nærvær og intimitet give gnist i øjnene og varme i maven.

Det er, når jeg lærer at vælge mig selv og gøre det, som er vigtigt for mig, at jeg kan give tilbage. jeg bliver simpelthen lykkeligere, år jeg lytter til min indre fornemmelse og går efter det, som er vigtigt for mig. Så har jeg overskud til at give til alle andre.

Vi står foran et nyt år. En ny begyndelse. Og alt er muligt. Jeg håber du har lyst til at tage med magasinet Q på en rejse med udsyn og indblik. Vi har nemlig fyldt den nye udgave af Q med masser af inspiration, tips og tricks til hvordan, DU bliver den bedste udgave af dig selv!

God fornøjelse!

Her kan du læse mere og købe Q

1 Kommentar

  • Hej lizl.. Jeg er en pige på 18 år som render rundt med noget angst/stress og epilepsi (jme) .. Jeg er utrolig inspireret af dig og prøver at finde en mellem vej for da jeg troede angsten-det fysiske var væk så kom det igen da jeg pressede mig selv lidt for meget… Jeg lyttede ikke til min krop også fik jeg et ordentligt sug i maven og jeg følte mig syg osv men det der er i det er at jeg har svært ved at finde måder at komme ud af det på og holde fast i hvem jeg er og hva jeg vil… Jeg har været lukket inde i flere år og ikke lavet ret mig for mig selv og er så utrolig bange for at give op.. Jeg har altid taget folks problemer på mig og hvis nogen blev sure eller irritable så troede jeg altid der var min skyld… Jeg ved hvad der er rigtig og forkert men mine følser mener noget andet fordi jeg har glemt mig selv… Jeg dunker mig selv oven i hovedet lige så snart jeg får angst, bliver ked af det eller folk giver mig et svar tilbage som jeg så vender til negativ mod mig selv…hvad gør man hvis ens krop siger fra og man ikke lytter til den… Jeg har svært ved at finde ud af den mellem vej og hvad der er godt for mig . Knus hende den stærke,indadvendte og frustreret pige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *