Dagens kort: Eventyr

20141217_062441_1

Livet er et eventyr. Byd konstant alle muligheder for eventyr fra det ukendte velkommen. Lyt til det. Risiker alt og gå ind i det ukendte. Det er den eneste måde at udleve livet maksimalt.

Dagens filosofikort fra OSHO ZEN TAROT viser, at vi skal overvinde frygten for det ukendte og gå ind i det, som vi ikke kender.

Når vi er ude på eventyr, er vi som børn. Fulde af tillid, der nysgerrige følger regnbuen. Eventyr har intet med planlægning, strategi, kort eller organisering at gøre. Det handler om at være nysgerrig og gå ind i noget, vi ikke kender i forvejen.

Eventyret kan åbne sig alle steder. Hjemme, på kontoret, på jobbet, i skoven, i byen, under en kreativ proces, mens vi er alene eller sammen med andre. Hver gang vi går ind i det ukendte med et barns tillid, nysgerrighed og åbne sind, vil noget nyt vise sig – og selv i de mindste ting, kan der ligge et lille eventyr.

Det er helt naturligt at være bange… at frygte. Og ja, vi kan blive væk, fare vild – men det er den eneste måde at lære og vokse på.

Usikkerhed får os til at vokse. At se angsten i øjnene får os til at vokse. At acceptere udfordringen ved det ukendte får os til at vokse.

Jeg har et motto, der lyder: Hvis jeg ikke var bange, så ville jeg…

Det har ført mig ud i mange eventyr.

Ønsker dig en eventyrlig dag.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *