Derfor forlader jeg et fantastisk job

Kære alle,

Efter lidt mere end seks år som chefredaktør er tiden kommet til, at jeg må sætte mig selv fri for at kunne virkeliggøre nye projekter. Ved udgangen af februar forlader jeg Aller og stopper som chefredaktør på Q, Tidens Kvinder og Psykologi samt Oestrogen.dk

Selvom de seneste år har været barske og til tider frustrerende i forhold til de konjunkturændringer, som i særdeleshed har ændret markedet for magasiner, så har det også været en berigende og horisontudvidende periode. Jeg har været så heldig at arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste – både på min redaktion og i resten af huset samt i SU-udvalget og bestyrelsen. Og jeg er dybt taknemmelig over den opbakning og det drive, som min hårdtarbejdende redaktion har været i stand til at blive ved med at fremdrive, selvom de har løbet længe, hurtigt, op ad bakke og ikke altid har haft vinden med sig.

Sammen med redaktionen har jeg været med til at lave nogle fede magasiner med historier, som jeg i al beskedenhed mener har gjort en forskel. Flere af de artikler vi har haft i Q, Tidens Kvinder og Psykologi samt på Oestrogen.dk og Q.dk har nedbrudt tabuer, behandlet fordomme og mødt læserne i deres sårbarhed og styrke. Det har for mig været utrolig meningsfyldt at være med til at få disse historier frem.

Så når jeg vælger at forlade Aller, er det ikke med negativitet i mit system – tværtimod føler jeg overskud og positiv energi. Jeg mærker, at tiden er moden til, at jeg prøver kræfter med nye opgaver, som jeg har fået tilbudt uden for huset. Indtil min konkurrenceklausul udløber vil jeg skrive på bog og blog samt holde foredrag. Hvad jeg mere præcist skal lave om seks måneder, vil jeg gerne vente med at fortælle.

Det har faktisk været let for mig at træffe denne svære beslutning. Jeg skriver og taler meget om at være modig, lære nyt og sætte sig selv fri. Walk the talk. Det gør jeg nu.

Tak for tiden med magasiner i denne omgang. Tak for jer der var mine kollegaer eller som læste med eller jeg på anden måde samarbejdede med.

Jeg ved, vi ses.

Verden er lille – mediebranchen endnu mindre.

Mange kærlige hilsner

Lizl

_DSC6614A

2 Comments

  • Modig og respektfuld er din beslutning om at begynde på – stole på du kan evne og magte din egen virksomhed.
    Håber på, ønsker at og beder for du kære Lizl, kan fortsætte din karriere på det ypperste plan.
    God (med)vind – især når det blæser og går op ad bakke.
    Kærligst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *