Dommer ved skønhedskonkurrencen Miss World Denmark 2013

Af Lizl Rand, Foto: Claus Skytte Nielsen

Det var en stor ære, da Lisa Lents spurgte mig, om jeg ville være dommer i skønhedskonkurrencen Miss World Denmark 2013. Jeg sagde straks ja. Dels fordi jeg er vild med Lisa, dels fordi jeg så det som en interessant opgave at være med til at vælge en vinder blandt 20 finalister, der skulle med til den internationale konkurrence.

Miss World er den ældste og største skønhedskonkurrence i verden med deltagelse fra over 100 lande. Det er den 3. mest sete begivenhed i verden, som bliver transmitteret til 2,2 milliarder tv-seere.Konkurrencen lægge meget vægt på sundhed, kvindelige former og værdier, derfor synes jeg som chefredaktør på Q, at det er interessant at være med. I min optik er alle smukke svaner…

Og så er det fantastisk sjovt at gå all in en hel aften med glimmer, glitter og skønhed… Og endnu mere sjovt for mig… fordi jeg med mine 45 år føler, at jeg kunne være mor til de fleste deltager og derfor ikke længere oplever, at jeg skal kunne “matche” de unge og de smukke… Jeg er den moden, erfarne… der er ikke noget på spil for mig. Jeg sidder på den rolige side af dommerbordet og skal bare nyde de talentfulde unge kvinder.

Alligevel havde jeg lidt udfordringer med hvordan jeg skulle se ud… heldigvis havde jeg uger forinden tilfældigt fundet en rød kjole på udsalg… og måneder før det et par sko med sten og glimmer… så efter et dybt dyk i skabet, var det på plads.

Smykkerne – der samlet beløb sig op i over 600.000 kroner – havde jeg lånt af Guldsmed Dirks og tasken var en sort pyton fra Carlend Cph.

Lizl Rand og Lisa Lents dommere ved Miss World Denmark
Vi troner som dommere for enden af catwalken. Har æren af at sidde ved siden af Lisa Lents der er direktør for konkurrencen og som flot har arrangeret det hele..

 

Lizl Rand dommer ved Miss World Denmark
Finalisterne…

 

 

Lizl Rand dommer ved Miss World Denmark
Dommerpanelet fra venstre Benedicte Balling, David Andersen, Lisa Lents, mig og Ramnik Gitte Hanspal. – sammen med David Andersen, Lisa Lents og Ramnik Gitte Hanspal.

 

 

 

Lizl Rand, dommer ved Miss World Denmark
Forvandling… På før-fotoet er jeg på vej ind for at få makeup på og håret sat. Det var en utrolig var sommerdag… og jeg var taknemmelig over at ha håret oppe… som det ses på efter-fotoet.

 

Lizl Rand og Benedikte Utzon
På den røde løber med designer Benedikte Utzon..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sammen med min fantastiske mand, der skød fotos af begivenheden...
Sammen med min fantastiske mand, der skød fotos af begivenheden…

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *