Feedback på kursus i psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden

Jeg har svært ved ikke at juble over den feedback, som jeg netop har modtaget fra Psykiatrifonden. Som underviser og foredragsholder er man jo altid til eksamen. Og når jeg har afholdt 2-dages kurset i psykisk førstehjælp er jeg altid spændt på at få evaluering fra Psykiatrifonden, som nøje udspørger kursisterne for at sikre, at kurset har den rette kvalitet. Så er det jo bare fedt bl.a. at få denne respons. Jeg er meget glad. TAK!

Fra Psykiatrifondens evaluering
Fra Psykiatrifondens evaluering
Fra Psykiatrifondens evaluering
Fra Psykiatrifondens evaluering

Skulle du også have lyst til at opleve, hvad de tidligere kursister har oplevet, så har vi planlagt fire åbne hold i psykisk førstehjælp.

Læs mere om kurset i psykisk førstehjælp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *