FOREDRAG: Boost din glæde ved dig selv og andre

Boost din glæde ved dig selv og andre. Boost din selvfølelse! Nyt foredrag med psykoterapeut Lizl Rand.


Foredrag. Boost din selvfølelse. Få mere ud af livet og mærk glæden ved dig selv og andre med psykoterapeut Lizl Rand

Dette foredrag er til dig, som gerne vil løftes i humør og selvfølelse. Til dig som er kørt lidt træt og har brug for at få fat i alle de ressourcer, som du måske har glemt, at du rummer.

Lær at skrue mere op for dig selv og bliv din egen bedste ven. Lær at tage hensyn til dig selv. Lær at tilgive dig selv. Og oplev at se dig selv i et nyt og skinnende lys.

Selvom der måske kan ligge en masse kedelige følelser og ensomhed bag vores lave selvfølelse, så kan jeg afsløre, at arbejdet med at booste selvværd kun er rart og morsomt.

Det handler nemlig om at lære at have det dejligt og tillade alt det sjove.

I mit arbejde med mennesker, der bokser med stress, angst og depression har jeg erfaret hvad der skal til for at øge glæden ved både tilværelsen og en selv. Og det er disse tips og tricks, som jeg vil servere for dig, så du kan gå hjem og skrue op for både gnisten i livet og dig selv.

 

Kursus - boost din selvfølelse - lizl rand

Foredraget kan designes så det varer 2 x 45 min med pause og spørgsmål eller en fuld time.

Om foredragsholderen: Lizl Rand, psykoterapeut med speciale i stress, angst og depression. Er tillige instruktør i psykisk førstehjælp og rådgiver i Psykiatrifonden. Har skrevet bestselleren Kom stærk ud af din angst og bogen til pårørende Tæt på krise og sygdom. Lizl har en lang og bred erfaring fra mediebranchen, hvor hun bl.a. har været chefredaktør på fem magasiner. Se mere på www.lizl.dk

Foredraget holdes hos Per Hillo Galleri – her er super dejlig atmosfære med livsglade malerier.

Lizl Rand foredrag i Galleri Per Hillo

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.