Foredrag: Kom stærk ud af din angst

Jeg holder foredrag bl.a. baseret på bestselleren “Kom stærk ud af din angst”

Kom stærk ud af din angst. Foredrag i Falkonersalen for 1500 til arrangementet Fest for fyrede.
Kom stærk ud af din angst. Foredrag i Falkonersalen for 1500 til arrangementet Fest for fyrede.

Få en optur over din nedtur!

Et specielt foredrag, som binder private og professionelle erfaringer sammen. Jeg fortæller min egen historie om hvordan jeg kom stærk ud af min angst. Om hvordan jeg i 10 år boksede med stress og angst og var nede og suge grundvand – men i dag ikke blot er kommet op til overfladen – jeg er mere robust end nogensinde før. Og så vil jeg afsløre tips og gode råd til hvordan man kan forebygge og behandle stress, angst og depression og leve i balance. Og jeg vil fortælle om hvordan man kan forholde sig til en pårørende, der er ramt.

Dertil holder jeg forskellige skræddersyede indlæg og foredrag bl.a. “Tæt på krise og sygdom – om at gøre en forskel for andre og passe på sigs selv”, “Psykisk førstehjælp”, ”Sådan kommer du i bladene”, ”Kvinder og (selv)kritik”, ”Selektiv spirituel – lykkelig og rig NU!”, ”Kvinder og kirurgi”, ”Sådan sælger du din historie”

REFERENCER

Lizl Rand holder foredrag om psykisk førstehjælp“Vi havde i NEW Skills den store fornøjelse at lægge hus til Lizl Rands foredrag baseret på hendes bog ”Kom stærk ud af din angst”. Lizls fortælleevner gjorde et meget stort indtryk på alle tilhørere, og hendes stærke personlige eksempel og vilje til at rejse sig igen efter en tur i tilværelsens tørretumbler, var en inspiration for både vores ansatte, men især også for mange af vores kursister, der alle er ledige og dermed netop befinder sig i en livsfase, hvor der er mere end almindelig brug for motivation, vilje og gode eksempler.

Lizl Rand er en ualmindeligt indlevende fortæller, og samtidig et menneske, hvis både intelligente, følsomme og humoristiske refleksion over sin egen tilværelse skaber omgående klangbund hos hendes publikum – på tværs af køn, baggrund og andre mulige barrierer for modtagelsen af så følsomt et emne som angst. Her hos NEW Skills blev Lizls foredrag ugens absolutte højdepunkt, og vi kan varmt anbefale ”Kom stærk ud af din angst” til alle, der godt kunne bruge at høre lidt om, hvordan man kan komme stærkt tilbage igen, hvis livet har været ude med riven.” Citat: Lazarinka Damjanovski, Adm. Direktør
Lizl Rand holder foredrag i Falkonersalen“Gårsdagens foredrag af Lizl Rand var meget givende og stærkt inspirerende. Jeg kan varmt anbefale til andre af mine SIND kolleger at man hyrer Lizl til at holde foredrag. Det er en meget stærk, personlig historie hun kommer med.”

“Tusind tak for et fantastisk foredrag her til aften. Det gav mig håb og et boost. Tak”

“Lizl Rand i topform! ;o) Tak for et inspirerende og spændende foredrag på Bornholm her til aften. Det var stort for mig personligt, endelig at få mulighed for at møde dig ude i virkeligheden. ”

 

 

Lizl Rand interviewes på scenen af Vibeke Hartkorn

“Tak for godt foredrag i går – Det var spændende at høre en bid af din historie. Tak for det!”

“Tak for inspiration 🙂 en fornøjelse at følge dig og din måde at inspirere andre på med så tabubelagt emne… Keep up the good work <3 Du gør en forskel.”

Lizl Rand holder foredrag om angst, stress og depression i Nordsjælland“Tak for super personligt og ærligt foredrag… sejt!!!”

”Tak for din fremragende tale, til arrangementet Power Kvinder.”

”Et meget fornemt oplæg du kom med, meget inspirerende.”

”U rock!”

”Tusind tak for et meget inspirerende indlæg i går… Det gav stof til eftertanke. Har selv tænkt tanken, når jeg har stillet store krav til en mand, at jeg måske lige skulle gribe i egen barm og se, om jeg overhovedet selv lever op til mine egne krav… En rigtig god øvelse.”

”Tak for god inspiration på Power eventen i dag.”

“1000 tak for et SUPER godt indlæg i går!!!”

 

 

Lizl holder foredrag Kom stærk ud af din angst på Feminas messe i Fredericia.
Lizl holder foredrag Kom stærk ud af din angst på Feminas messe i Fredericia.

 

”Er SÅ glad for at du valgte at komme og inspirere os i går….og glæder mig til at høre/se meget mere til dig. Du er SUPER på scenen….skal jeg hilse og sige fra hele Svendborg-holdet.”

”Tak for et super indlæg – sjove historier, som vi alle kan relatere til.”

”Super fedt indlæg du havde i går på Kvinder Med Power dagen – fik det straks bedre af at høre, at man ikke kan regne med billederne i bladene.”

 

'Se tigeren i øjnene' - Foredrag Angst Stress depression ved Lizl Rand

”Har vasket mascaren af fingren dit fantastiske og underholdene foredrag i går til Kvinder med Power. Hold kæft hvor var du sjov i går. Så sød og dejlig. Tårerne sprøjtede ud af øjnene på mig. Du var så sød og din latter smittede helt vildt. Jeg vil bare have mere og mer. Det var top genialt. Alle dine historier kan alle nikke genkendende til uanset om man vil eller ej.”

”Tak for et inspirerende oplæg ved Kvinder med POWER. Rigtig god pointe i dit oplæg om at være taknemmelig over vores mænd og se det positive.”
“Tak for inspirerende og givende aften hos Aller. Meget livligt og bekræftende! Ku rigtig godt li tanken med checken. At udleve forestillingen om at forandringen allerede sker! Ha en dejlig aften.”

”Hej Lizl. Vil bare sige tak for en fantastisk aften. Du er i den grad en levende og fantastisk kvinde med en eminent udstråling. Glæder mig til at møde dig igen …..du skønne flodhest…” ♥

 

Lizl Rand gør klar til foredrag til arrangementet 'Fest for Fyrede' i København

Fest for Fyrede - foredrag ved Lizl rand om sin bog 'Kom stærk ud af din angst'

 

 

 

 

 

 

 

 

”Juhuu, hvor var det bare som altid super fantastisk, modigt og opløftende at høre på dig. Bliver mega glad i låget af dig. Skal hele tiden holde de rørte tåre indenbors 🙂 Og så elsker jeg

Psykoterapeut Lizl Rand holder foredrag om angst og depressionat du altid blinker, det er pisse frækt.”

”Magen til skøn, overbevisende, rolig, humoristisk, levende, troværdig foredragsholder skal man godt nok lede efter længe.”

”Tak for et helt fantastisk arrangement! – Skønne interviews, skønne, spændende mennesker. Selektiv Alternativ/Spirituel! – DEN bølge er jeg også på!

0 replies on “Foredrag: Kom stærk ud af din angst”