Fornem placering på forsiden af magasin

Lizl Rand på forsiden af magasinet BissUp
Lizl Rand på forsiden af magasinet BizzUp

Kursus i Psykisk Førstehjælp

Har netop fået link til det nye nummer af magasinet Bizz Up, som i printudgave vil ligger i stolelommen hos alle passagerer hos alle DAT-fly og en lang række kursusvirksomheder etc.
Jeg har været med til at lave flere hundrede forsider som redaktør – men aldrig haft fornøjelse af selv at være på forsiden. Ret spøjst og uvirkeligt at se mig selv på den led 😉
Jeg er dog stolt over min placering… for jeg vil noget med mit fjæs og budskab:
I magasinet fortæller jeg over fire sider hvorfor det er så vigtigt at lære psykisk førstehjælp og ikke have berøringsangst. Om vigtigheden af at turde gå til vores kollega, medarbejder, pårørende uden fordomme – og på den led gøre det lettere for den ramte at få det bedre trods angst, stress, depression, misbrug eller hvad man nu bokser med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *