Fra nedtur til optur

Jagten på det gode liv: En foredragsaften om menneskelig deroute og personlig succes.

 Stress og præstationspres er nogle af de giftigste ingredienser til at udvikle angst og depression, og i det skjulte lider mange med voldsom uro på trods af, at de ligner en succes. For det er stadig meget tabubelagt at vise psykisk sårbarhed, i en tid hvor jagten på det gode liv, både for mænd og kvinders vedkommende, er styret af følelsen af at skulle være overskudsagtig i alle livssituationer. For hvad er man… hvis man ikke lykkes – en fiasko?

Per Hillo og Lizl Rand bryder tabuerne og inviterer dig til spændende foredrag om hvordan angst faktisk kan ende med at føre til en masse godt… efter at man har været så grueligt meget igennem.

Foredraget er til dig, der gerne vil vide mere om angst, symptomer, behandling og hvad man kan gøre både, når man selv er ramt eller pårørende.

Billedkunstner PER HILLO havde haft svær stress gen­nem lang tid, men arbejdede videre. Det resulterede i indlæggelse på psykiatriske afdelinger med angst og tvangstanker/OCD over meget lang tid. Han har det godt i dag og har stor succes med sine malerier. En karriere som faktisk tog sin spæde start, mens han var syg. Hør hvor­dan han kom igennem.

Fra sidste foredragsaften

Psykoterapeut LIZL RAND har de seneste 12 år haft lederjobs i medieverden bl.a. som chefredaktør på fem magasiner. I dag rådgiver hun mænd og kvinder, der er i krise og har angst, stress og depression, og holder foredrag baseret på sin bestseller Kom stærk ud af din angst, som er en beretning om hendes egne år med succes udenpå og angst indeni. Lizl har desuden skrevet bogen til pårørende Tæt på krise og sygdom (som Per Hillo bl.a. også medvirker i).

PROGRAM
17.00 Velkomst med et glas bobler og lidt tørt

17.15-17.45 Per fortæller om sin livs nedtur, da hans firma gik konkurs og om hvordan en enkelt psykiater reddede hans liv og banede vejen til hans kunstneriske succes.

17.45-18.00 Pause

18.00-18.45 Lizl fortæller hudløst og humoristisk om sine år med angst og hvor langt ud hun kom i forsøget på at være en succes. Og hvordan angsten i dag er ledetråden i hendes liv.

18.45-19.00 Spørgsmål

ENTRÉ 100 kr. Billetter købes via billetto.

PS: Du kan til særpris købe signerede plakater og malerier af Per Hillo samt bøgerne Kom stærk ud af din angst og Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.