Håb og gode råd fra bogen til pårørende TÆT PÅ KRISE OG SYGDOM

Snart – den 28. juni – udkommer min nye bog til pårørende Tæt på krise og sygdom. Udover at jeg håber, at bogen kommer ud og hjælper rigtig mange – jeg ved at bogen kan gøre en forskel – så håber jeg også, at mange vil finde vejen forbi Facebook-siden Tæt på krise og sygdom, hvor man som ramt og som pårørende kan dele erfaringer, gode råd og oplevelser samt få en masse god viden. Jeg vil løbende dele fakta etc.

Jeg har lavet en masse postkort med citater. Mine smukkeste fotos fra naturen har jeg pyntet med kloge ord fra bogen. Jeg er så heldig at formidle nogle af landets mest vidende eksperter og jeg er taknemmelig over at have fået lov til at høre om hvordan det har været for en række mænd og kvinder selv at være syge eller tæt på en kær, som er. Drypvis deler jeg disse stemningskort på Facebook og her på min blog.

Nyd her de første i række:

Anna med Sally
Fra bogen Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand

 

Fra bogen Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand
Fra bogen Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand
Om bogen med Lizl
Fra bogen Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand
Pink blomst med Agnethe
Fra bogen Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand
Svaner og Michelle
Fra bogen Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand
træ og per
Fra bogen Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *