Hjælp til håndtering af de mentale konsekvenser af Coronakrisen

Psykisk førstehjælp med telefonisk/online rådgivning til dig privat og/eller dine kollegaer/medarbejdere. Måske du/I bruger mental energi på frygt for sygdom, skam over at være blevet smittet, senfølger af Covid-19, isolation, frygt for fremtiden, håbløshed og andre overbelastningsreaktioner som angst, stress, depression. 

Få anonym støtte og virksomme og evidensbaserede værktøjer.

Jeg hedder Lizl Rand og er privatpraktiserende psykoterapeut MPF (medlem af Dansk Psykoterapeut Forening), der har haft flere tusinde samtaler med kriseramte mænd og kvinder. Som erfaren rådgiver hos bl.a. Psykiatrifonden og andre patientforeninger er jeg vant til hurtigt og effektivt at støtte via telefon/Skype/zoom og få folk på fode igen.

Professionel anonym psykologisk rådgivning og støtte uden registrering/journal kan være en fordel for dig, der har brug for hjælp her og nu og som måske ikke ønsker, at aktuelle udfordringer med den mentale trivsel skal få konsekvenser senere, når balancen er genetableret. Ofte skal der ikke mange sessioner af halve eller hele timer til.

Lad mig gøre en forskel for dig og/eller dine medarbejdere.

Skriv til mig og lad os aftale hvordan.

Lizl Rand, psykoterapeut MPF og forfatter

Lizl.rand@gmail.com

Mobil: +45 22619280

 

 

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *