Hvis jeg ikke var bange, hvad ville jeg så gøre?

Hvis jeg ikke var bange, hvad ville jeg så gøre? – så ville jeg holde foredrag. Mit motto er blevet min levevej. I mandags stod jeg i Falkonersalen og det var stort. Stort at stå på så stor en scene foran så mange søde mennesker. Cirka 1500 var mødt op til – Fest for fyrede – en dag fyldt med inspiration fra forskellige foredragsholdere.

Efter jeg var på, har jeg fået virkelig mange roser og tak. Og det er fordi jeg sætter ord på hvor hæsligt livet også kan være, når man er nede og suge grundvand. Og fordi jeg viser, at man kan komme styrket gennem en nedtur. Den du er, er det du var. Det du gør, et det du bliver!

Kom stærk ud af din angst. Foredrag af Lizl Rand
Kom stærk ud af din angst. Foredrag af Lizl Rand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *