Lytter efter

Jeg har tidligere afsløret, at det ikke altid er lige så glamourøst at være chefredaktør, som man måske skulle tro. Mange har en forestilling om, at vi på redaktionen svømmer i spændende gaver, tøj, sko, tasker, gear, makeup… Og at vi spiser romkugler og hygger med te og snak. Og at jeg er god til at lytte efter og sige til og fra… så jeg undgår stress og jag.

Og sådan er sandheden ikke… helt.

Lizl Rand på kontoret på Aller.
Lizl Rand på kontoret på Aller.

De seneste pakker der er nået mit kontor har udover en variation af bøger indeholdt groft toastbrød fra Schulstad, økologiske æg fra Danæg, en badehat, tomatsuppe fra Knorr, barer fra Nupo etc. Men i dag fik jeg en kasse med et par trådløse høretelefoner fra my-sound.dk, som jeg også kan tale i telefon med og alt muligt… glæder mig til at teste dem senere…

Og de fik mig til igen at tænke over, at jeg i dag har glemt at lytte efter mig selv. Det har nemlig været en dag med lidt for meget knald på. Jeg glemte både at mærke mig selv og lægge tid mellem møderne… og det gjorde, at jeg mere jagede af sted end glædede mig. Men alt endte godt… pyh… Kan dog mærke, at mørket trods D-vitamin-indtag er en udfordring… føler dagen bliver stjålet fra mig. Og så er det jo et paradoks, at jeg faktisk har super travlt – fordi jeg om lidt skal rejse til Thailand for at slappe af!!!

Nå… men kæresten havde mad og kys klar og jeg er nu fladet ud i sofaen med kaffe og pebernødder og taler sex, køn og karriere med netop kæresten.

Skal i morgen – mega tidlig – i studiet hos Radio 24syv og tale om det debatindlæg, som kan læses i dag i Politiken. De to skribenter mener, at der er biologiske grunde til hvorfor flere mænd end kvinder ses på lederposterne: Kvinder ønsker at blive domineret i sengen!

Debatindlæg i Politiken 19.11.2014
Debatindlæg i Politiken 19.11.2014

 

”DEN HELT basale dyriske forskel på mænd og kvinder kommer blandt andet til udtryk under sex. Når vi dyrker sex, er enhver forfængelighed fralagt, og vores egentlige dyriske instinkter, lyster og natur kommer frem. På University of Montreal undersøgte man for nylig, hvilke seksuelle fantasier mænd og kvinder havde. Der tegnede sig et billede af, at størstedelen af kvinderne tænder på en mand, der tager styring og dominerer hende. Omvendt er det ikke nær så ofte, at mænd tænder på at blive domineret – de tænder i langt højere grad på at dominere. Studiet viser også, at fem gange så mange kvinder som mænd har fantasier om gruppesex. Igen er der et klart tegn på, at kvinder ønsker at blive domineret seksuelt – i dette tilfælde af flere mænd på én gang.”

Selvom vi kun har få minutter i studiet håber jeg at kunne give et andet og mere nuanceret billede af kvinder og mænd, seksualitet samt ledelse… har skrevet dette i fed – fordi det er vigtigt 🙂 og fordi jeg ikke orker at skrive det ned, som jeg vil sige i radioen i morgen… så går gassen af… og jeg er pænt svævende… her i sofaen… Go’ aften <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *