Min lille Boot Camp

Flere har spurgt til min lille Boot Camp og hvordan det egentlig går. Og det er i en endnu sundere, lettere og leende udgave, at jeg hopper ind i det nye år:

Her er dokumentation i form af før- og nu-fotos samt af Stine fra Klinik Karma, der har mig under kærlig behandling!

EXIMIA

Udover at behandlingen slanker (punktslankning på udvalgte områder), former og opstrammer samt reducerer rynker og cellulitis – kan EXIMIA med fordel også anvendes af idrætsudøvere ved ømme muskler. En EXIMIA behandling varer fra 25 til 75 minutter. Bedst resultat fås ved et forløb af 10 behandlinger. Resultatet er langvarigt.

Hvordan:

EXIMIA behandlingen er en kombination af laser og dybtgående bindevævsmassage, der dels nedbryder fedtcellerne, opstrammer huden, opløser fedtdepoter og dels ælter affaldsstoffer og væskeansamlinger ud af kroppen. Behandlingen øger desuden hudens blodgennemstrømning, elasticitet og kollagen produktion.

Min oplevelse:

Har smidt 8 cm i taljen. Tabt 3 ½ kilo. 2 cm mindre rundt om hvert lår og har fået strammere og ensartet hud samt mere tonede ben og lår.

Jeg testede i en periode på tre uger i december (hen over julen og helligdagene med julefrokoster og andet sjov). Jeg fik derfor ekstra fed mad og vin, der nok har opvejet de mange dage, hvor jeg kun levede af kød og grønt og helt undgik sukker, alkohol og kulhydrater. En til to gange om ugen træner jeg med vægte og så lufter jeg min hund mellem 45 til 90 minutter hver dag.

Jeg har tidligere testet en ældre udgave af denne EXIMIA behandling og må sige, at de nye maskiner er endnu mere effektive. Jeg kan godt li’ den lidt hårde og dybe massageform og at mærke kroppen blive æltet. Behandlingen er for mig fuldkommen smertefri. Jeg er vild med EXIMIA, fordi det et en sund behandling, der hjælper kroppen med at rense ud. Så skal du slanke dig på mave eller ben, har du appelsinhud – så kan EXIMIA gøre en forskel. Og gør så dig selv den tjeneste at følge op med sund kost og motion… så du kan springe ud i foråret i en endnu sundere, slankere og strammere udgave af dig selv!

Hvor:

EXIMIA behandling koster fra 700 kr. www.klinikkarma.dk – Klinik Karma, Annasvej 4, 2900 Hellerup, Tlf.: 41 29 10 00, E-mail: klinikkarma@gmail.com

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *