Nu som tegning

Er ganske imponeret over, at Psykologis tema om kreativitet i den grad inspirerer læserne… og tilmed til at tegne et billede af mig. Wauw… godt tegnet 🙂 Fotoet som er tegnet er bragt i forbindelse med interview om bogen “Kom stærk ud af din angst”.

På kreablokken.blogspot.com skriver bloggeren:

“Jeg er rigtig glad for at læse bladet Psykologi, da der tit er nogle rigtig spændende artikler. Jeg har så også lige købte det nye, og til min glæde er der et stort tema om det at være kreativ. Og det er faktisk nogle ret gode tips de giver en, for at hjælpe med at blive mere kreativ, lige som at de siger at det kreative kan læres, hvilket jeg vil give dem ret i, for man bliver jo kun bedre ved at prøve igen.
De opfordre også til at vise ens kreativitet på deres facebook side. Mit problem er så bare at når folk opfordre til at være kreativ, får jeg vildt meget lyst til at være det, også når klokken er 1 om natten…
Men jeg fandt et fint billede, helt præcist af det nye blads side 8 pige: Psykologis Chefredaktør Lizl Rand. Synes det var et stærkt billede, så ville prøve at få det ned på papiret, meeenn der skal vist lige arbejdes med anatomien på de der arme der ;)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *