NY BOG PÅ VEJ: Lizl Rand “Kom stærk ud af din angst”

250.000 danskere lever med angst. Det er så mange, at man kan kalde angst for en folkesygdom. I Kom stærk ud af din angst fortæller journalist og chefredaktør Lizl Rand for første gang sin personlige historie om at være styret af angst i ti år.

”Jeg ligner åbenbart ikke én med angst. Jeg har gennem-ført flere uddannelser, klaret en masse udfordrende jobs og sidder i dag som chefredaktør på tre magasiner – så kan det nu passe? Men man kan sagtens ligne en succes udenpå og være bange indeni.”
– citat fra bogens forord.

En aften for 16 år siden sidder journalist og chefredaktør Lizl Rand ved middagsbordet med mand og barn og oplever pludselig at væggene er ved at styrte ned over hende. Det bliver starten på ti år, hvor angsten styrer hendes hverdag: hun har angst for at gå til møder, angst for at spise sammen med andre, angst for at køre i bus og tog. Bare det at handle en liter mælk i supermarkedet bliver en uoverskuelig opgave. Men udadtil opretholder hun facaden og succesen, med støtte fra lidt alkohol og en beroligende pille før vigtige møder.
Hvad angst kan få af uhyggelige konsekvenser, har Lizl Rand prøvet på sin egen krop. I dag er hun fri af angsten og fortæller helt uden omsvøb om, hvordan hun har arbejdet sig fri af angst og tilbage til livet.

Lizl Rand (f. 1968) er uddannet journalist og psykoterapeut. Chefredaktør på magasinerne Q, Tidens Kvinder og Psykologi. Tidligere livsstilsredaktør på B.T. og journalist på Berlingske Tidende.

Lizl Rand
KOM STÆRK UD AF DIN ANGST
En beretning om at ligne en succes udenpå og være bange indeni
Omslagsgrafiker: Imperiet
ISBN: 978-87-638-2357-9
192 sider, vejl. pris 249,95
Udgivelsesdato: 3. september 2012
Fås også som e-bog
Bogen må gerne omtales, men ikke anmeldes før udgivelsesdagen.

Pressekontakt: Mette König, telefon dir.: 3341 1826 / e-mail: mette@rosinante-co.dk
Heidi Mikkelsen, telefon dir.: 3341 1823 / e-mail: heidi@rosinante-co.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *