Om psykoterapeut Lizl Rand

 
 
Reg. psykoterapeut MPF. Registret af FaDP og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed samt medlem af Dansk Psykoterapeutforening – kvalitetsstempel og garanti for, at jeg som terapeut har tilstrækkelig uddannelse og erfaring samt overholder etiske regler. Instruktør i psykisk førstehjælp og rådgiver i Psykiatrifonden.

Jeg er holistisk og håndholdt. Jeg tilpasser og designer forløb, så det passer til dig og din situation. Jeg vil gerne invitere dig ud i naturen, så du også kan mærke den energi og ro, der er i skoven eller ved havet. Jeg har stor erfaring med at håndtere forskellige baggrunde, sociallag, uddannelsesniveau og indfaldsvinkler.

Jeg sværger hverken til én guru eller én teori. Jeg er videns- og evidenssøgende og følger nysgerrigt med, så jeg hele tiden kan tilpasse og tilbyde de nyeste metoder og erfaringer. Mit mål er, at du oplever en positiv forskel ved at få indsigt og værktøjer, så du kan leve et harmonisk liv.
Og jeg kan med glæde fortælle, at jeg ikke har mødt en eneste kursist eller klient, der ikke har fået det bedre.

Jeg underviser og coacher mænd og kvinder primært indenfor stress, angst og/eller depression. Arrangerer og faciliteter angstgrupper, hvor mænd og kvinder med angst bliver undervist og støttet i at træne sig fri af angst.
Jeg holder foredrag og underviser om stress, angst, selvværd, sygdomsindsigt, psykiske sygdomme, arbejdsmiljø, om at være pårørende, personlig branding, sociale kompetencer og kommunikation.
Skriver bøger, klummer, artikler og løser forskellige kommunikationsopgaver.

Har lang bred erfaring i mediebranchen – bl.a. som chefredaktør på fem magasiner samt bestyrelsesmedlem i Aller Media A/S og del af topledelsen.
Jeg er uddannet journalist og psykoterapeut og har tillige været igennem en række lederkurser. Forhenværende livsstilsredaktør på dagbladet B.T. og journalist på Berlingske Tidende.
Har skrevet bestselleren ’Kom stærk ud af din angst’ (2012) og pårørendebogen ’Tæt på krise og sygdom’ (2016).
Læs mere her: www.lizl.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *