Ord gav indtryk og satte aftryk

Af Lizl Rand

For et par uger siden besøgte jeg Sønderborg, hvor jeg holdt foredraget Kom stærk ud af din angst for 70 ansatte på Sygehus Sønderjylland. Det var en dejligt eftermiddag og blev bl.a. efterfølgende til disse plakater, der viser hvilke budskaber folk tog med sig fra foredraget. (Dyrefotos er slides fra min præsentation til foredraget).

Collage der viser hvad tilskuerne husker fra foredraget Kom stærk ud af din angst
Collage der viser hvad tilskuerne husker fra foredraget Kom stærk ud af din angst

 

”Det var rigtig godt foredrag og de mundtlige tilbagemeldinger vi har fået, har alle været meget positive. Dine ord har gjort indtryk.

Som forventelig har tiden arbejdet meget konstruktiv for os. Mange medarbejdere har meldt meget positivt tilbage og har reflekteret over egen situation, kombineret med de store forandringer vi står i lige nu.

Mange ord og budskaber gjorde indtryk og satte aftryk efter foredraget Kom stærk ud af din angst
Mange ord og budskaber gjorde indtryk og satte aftryk efter foredraget Kom stærk ud af din angst. Det kan ses på de mange udsagn.

 

De oplevede dig utrolig spændende og farverig, kombineret med de brugbare værktøjer du kom frem med. Det har virkeligt været en god dag. Vi har nu udarbejdet en plakat over temadagen – billeder og udsagn fra dagen.”

Hanne Boes Markussen, Innovationssygeplejerske, MPQM, Intensivsygeplejerske & Arbejdsmiljøreprsentant, Anæstesiologisk Center, Intensivklinikken Sønderborg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *