På Femina Messe i Forum

At stille sig op på en scene på en messe og tale ud i et åbent kæmpe rum, hvor der er masser af aktiviteter, er sin sag. At skulle konkurrere med de mange boder og events med skønhed, mad og hygge – som der var masser af på Femina Messe 2012 i Forum. Jeg havde frygtet, at der ikke ville være særlig mange tilskuere til mit foredrag “Kom stærk ud af din angst”, når jeg gik i gang med at fortælle. Men alle sidderpladser var taget og folk sad tæt på bænkene… og flere og flere kom til. Og ingen gik!

Det var så fantastisk at opleve så mange positive mennesker, der enten sendte mig kærlige blikke eller som lyttede intenst – og hvor jeg kunne mærke, at de var berørt. Bagefter var jeg selv meget rørt og overvældet. Mange kom hen til mig og ville hilse og sige tak. De føler, at jeg med bogen “Kom stærk ud af din angst” – og det at jeg står frem – gør en forskel. Derfor var det også ganske overvældende bagefter at skrive autograf i min bog hos boghandleren og opleve at folk stod i kø for at købe og hilse på mig. En helt vild og magsisk oplevelse. TAK!

I bilen hjem sang jeg højere end Sanne Salomonsen, der ellers var skruet mere end ganske pænt op – og i Føtex købte jeg store bøffer, legetøj til hunden og masser af guf, som jeg næsten havde guffet inden min kæreste var nået hjem. Jeg var høj, glad og taknemmelig 🙂

De 20 minutter på scenen gik alt for hurtigt – og jeg nåede derfor kun overfladisk at berøre få temaer fra bogen. Nu glæder jeg mig til at holde foredrag, hvor der er tid og ro til at komme mere i dybden. Allerede på onsdag går det løs på Bornholm – hvor jeg skal tale på SINDETS DAG 2012.

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *