På toppen – på piller – placebo?

Jeg fik røde kinder, da jeg arrangerede dette foto. Var egentlig i tvivl om jeg turde afsløre hvor mange piller eller rettere kosttilskud, jeg hver dag sluger. I forsøget på at forebygge nedadvendte mundviger og fremme sundhed og overskud. Men dette er jo også en del af mig… pulver og piller… så her er de:

Imedeen, Lifewave, theta one, d-vitamin, magnesium, b12, omega-3, Q10
Imedeen, Lifewave, theta one, d-vitamin, magnesium, b12, omega-3, Q10

I de sidste cirka fire år, har jeg spist Imedeen (hudplejetablet). Jeg kan ikke sige, om de virker, for det er jo svært at vide hvordan jeg ville se ud, hvis ikke jeg havde spist dem. Flere kosmetologer har dog bemærket, at jeg trods mine 46 år har meget få og gangske små rynker. Flere har spurgt om jeg har fået ”lavet noget”. Men jeg har hverken prøvet/testet restylane, botox eller andet. Så det er enten mine gener eller Imedeen, der skal ha’ æren… eller måske en kombination.

En læge som har udført sundhedstjek på mig har anbefalet, at jeg spiser Q10 for cellernes skyld – så selvom de som Imedeen også er crazy dyre, sluger jeg fast en til morgenmaden.

Fiskeolie, levertran eller Omega-3 i pilleform (var løbet tør for flydende) har jeg også mere eller mindre fast – i de sidste mange år – supplereret min kost med. Synes ikke jeg kan undgå dem. Alle steder hører og læser jeg om oliens vigtige virkning på hjernen og kroppen.

For nylig har jeg gennem min veninde Mette Bloch (tidligere eliteroer og verdensmester) stiftet bekendtskab med Lifewave. Jeg prøver nu at opleve en forskel ved hver morgen at drikke en halv liter solskin, som theta one pulveret får vandet til at ligne. Jeg putter samtidig et Y-age AEON plaster i nakken… og har faktisk oplevet, at jeg ikke føler mig stresset og presset – selvom min kalender burde få mig til at føle sådan. Jeg føler faktisk overskud og energi. Dog skal jeg retfærdigvis sige, at jeg altid har været meget energisk. Men jeg har faktisk tænkt, at der kom mere ro og styrke i mit system.

Magnesium sikrer en god stabil mave og dybere søvn. Har nok de sidste ti år haft denne vigtige tablet i skabet. Også når jeg rejser og oplever ændrede vaner sikrer den lille pille, at kroppen er i gang. Af alle piller er denne nok dén, jeg ikke vil undvære.

Det er vintertid og min kæreste og jeg er nærmest paniske for at blive ramt af mørket. Så udover at forsøge at komme så meget ud og se op mens der er mulighed for lys – så kommer solen også i pilleform. Har købt den stærkeste udgave af D-vitamin – så vi undgår tungsind.

Forleden var jeg på kursus i psykisk førstehjælp hos Psykiatrifonden og sad ved siden af en sygeplejerske, der fortalte, at man på plejehjem ofte oplever, at de ældre bliver depressive og angste. Men når de får et skud B12-vitamin liver de helt op og har f.eks. ikke behov for at få antidepressiv eller beroligende medicin. Da både kæresten og jeg er påvirket af mørket og hver vinter kæmper os frem til foråret – købte jeg en ration på 90 stykker, som gerne skulle holde på humøret 🙂

Læs mere om mine kosttilskud her:

Imedeen: https://www.imedeen.dk/

Q10: http://www.netdoktor.dk/vitaminer/q10.htm

Fiskeolie: http://www.netdoktor.dk/kosttilskud/hvad_er_fiskeolie.htm

Lifewave: http://www.mettebloch.dk/kontakt/

Magnesium: http://www.netdoktor.dk/vitaminer/magnesium.htm

D-vitamin: http://www.netdoktor.dk/vitaminer/vitamind.htm

Nu hvor jeg har trukket skuffen med kosttilskud ud – tør du så også dele hvilke piller du putter i din krop? Er nysgerrig efter hvad, der virker for dig. Lige nu bruger jeg en mindre formue – ser der som en investering. Synes det virker og er egentlig ligeglad med om det skyldes pillerne eller placebo.

2 Comments

 • Kender det alt for godt! For tænk hvis alle svarene ligger gemt i små piller. 🙂

  Ligesom dig tager jeg imedeen. Både fordi jeg angst for rynker, men også fordi de skulle have en gavnlig virkning på håret. Jeg ved ikke, om det virker, men jeg håber det. Jeg har dog fået en gratis prøvepakke og ovenikøbet vundet en stor pakke, så indtil videre er det bekendtskab ikke gået udover pengepungen.

  Det har mit næste fix til gengæld. Jeg døjer meget med allergi og høfeber. Uden rigtig at vide hvad det er, det tricker mig. Men hele året lider jeg af kløe i svælg, næse og ører. Jeg har en zoneterapeut som har hjulpet mig med andre ting, og som jeg har stor tillid til. Og hun anbefalede mig en stor dosis c-vitamin (1000 mg) og probiotika-pulver til tarmsystemet for at booste mit immunforsvar. Derudover skulle jeg tage 20 dråber kinesiske dråber forebyggende mod allergisymptomerne og 60-100 andre kinesiske dråber ved akut behov. Det kostede en formue, men nærmeste fra day one har jeg været symptomfri. Der kommer en smule af og til, men ingenting i forhold til, hvad jeg er vant. Den ene flaske kinesiske dråber er nu tom, og jeg har ikke haft råd til nye. Men c vitamin og probiotika tager jeg trofast.

  B vitamin complex – igen for hårpragten. Jeg føler, at mit hår er blevet meget tyndt med årene og frygter pletskaldethed.

  Og så er der min nye ven rosenrod, som skulle give mig energi sammen med d-vitamin mod vintersurhed.

  Puha, sikke et medicinskab, man holder sig!

 • Jeg lider selv af angst i perioder, men en angst jeg kan haandtere. Udover det gigt/migraine
  Siden jeg er begyndt at tage disse tilskud har jeg faerre smerter og sover bedre om natten 🙂

  500 magnesium
  100 b2
  multivitamin
  Q10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *