Psykolog anbefaler Kom stærk ud af din angst

Psykolog roser og anbefaler min bog og kalder den ”The missing Link”… Jeg er så taknemmelig over, at de værste år i mit liv nu kan inspirere og hjælpe andre… Læs her hvad erhvervspsykolog Tinna Kjær Pallesen skriver om ”Kom stærk ud af din angst”:

”Undskyld til alle dem som har været i terapi hos mig med angst, før jeg fik denne bog i hånden. Jeg gjorde mit bedste! Men, der er ligesom et før og et efter for mig. Forstået på den måde, at før jeg læste Lizls bog kunne jeg ikke fortælle jer at: ”I skal danse med jeres angst i en fleksibel koreografi, hvor I konstant er i bevægelse – dig og angsten, hvor I tager bestik af hinanden og hele tiden varierer afstanden mellem jer”. Jeg kunne heller ikke fortælle jer, at bogen her kunne være et væsentligt supplement – et værdifuldt redskab i jeres personlige arbejde med at slippe fri af angstens kvælende tag.

Jeg har lidt svært ved at beskrive, hvor overvældet jeg blev første gang jeg læste Lizls bog. Jeg kunne genkende rigtig mange af mine klienter i hendes beskrivelse af sin egen leven med angsten – specielt den del, der handler om at gemme angsten væk, dulme dem med et par genstande (som desværre for mange bliver til temmelig mange genstande). Bevæget over, at alle jer har fået en stemme som meget skarpt, nøgent og præcist beskriver nøjagtig hvordan det er at være i angsten, gemme den væk, skjule, hvor slemt det står til indeni og bare lade som om at alt er godt, når det rent faktisk er ad helvede til.

Jeg har beskæftiget mig med angst længe og som psykolog har jeg ofte anbefalet mine kunder og klienter at læse litteratur skrevet af læger og psykologer om angst. Meget litteratur handler om den kognitive terapi og dennes tilgang. Absolut væsentligt! Også den mere psykoedukative tilgang har været taget i brug – den der handler, om at lære, hvad angst er.

Ofte har denne litteratur henvendt sig til os som behandlere mere end til dig, som har angst. Og det er her Lizls bog kommer ind og er forskellen, der gør en forskel. Nu hvor jeg af flere omgange har læst Lizls bog, kan jeg se – at den for mig har været ”The missing Link”. Den bog har jeg virkelig manglet at kunne anbefale til alle mine.

Lizl har i høj grad øje for den faglige ekspertise og lægger stor vægt på behandling – både hos egen læge herunder erkendelsen af at medicinsk behandling kan være nødvendig samt samtaleterapi hos en psykolog med vægtlægning på den kognitive metode. Også livet i rytme har hun fokus på – ro – renlighed og regelmæssighed – yoga, dans, gå tur med hunden og i det hele taget kredskøbstræning som er godt også for stress og depression er medtaget som gode veje til at passe (bedre) på sig selv. Kost og masser af kærlighed er også medtaget og i det hele taget, mener jeg, at hun er godt omkring essensen af både angsten og livet.

Lizl og jeg har aldrig mødt hinanden og alligevel føler jeg mig tæt forbundet via bogen ”Kom stærk ud af din angst”. Og jeg vil helt sikkert anbefale den fremover.”

De varmeste hilsner

Tinna

Tinna Kjær Pallesen, erhvervspsykolog og karriererådgiver hos KarriereCoach

”Kom stærk ud af din angst” af Lizl Rand er udgivet på forlaget Pretty Ink og kan købes i landets boghandlere og bl.a. her:http://www.shop.dk/kom-stark-ud-af-din-angst-af-lizl-rand-produkt.aspx

Kom stærk ud af din angst af Lizl Rand
Kom stærk ud af din angst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *