Respons på bogen

Jeg har fået fantastisk mange henvendelser og er bare så glad. Det er tankevækkende så mange, der kommer hen til mig og betror, at de enten selv eller i nærmeste familie er plaget af angst. Det er behov for at nedbryde tabuer og få fortalt angste, at de er andet og mere end angst, at de ikke er alene og at man kan komme stærkere ud. Og det var netop derfor, at jeg skrev bogen “Kom stærk ud af din angst”. Her følger nogle af de mange kommentarer, jeg har modtaget. TAK <3

Lizl Rand, psykoterapeut, Kom stærk du af din angst

”Modigt af dig, Lizl med din beretning om angst- den vil hjælpe mange”

”Jeg slugte din bog råt i går og vil bare rose for en super velskrevet bog! Den ramte plet.”

”Bogen gjorde et stort indtryk. Hvor er det fedt, at du står frem.”

”Velskrevet bog, som jeg virkelig kan bruge til noget. Tak fordi du deler din historie. Du hjælper mange!”

”Du beskriver lige præcist hvordan jeg har det. Og jeg er så glad for alle dine tips. Du gir mig håb.”

”Den er fantastisk og du er så sej!”

”Det er stærkt gået og fængende læsning, der maner til eftertanke.”

”Du aner ikke, hvor glad jeg er for, at du har skrevet denne bog. Det var som at læse om mine egne problemer, opvækst, smertelige og krampagtige forsøg på at virke ”normal” m.v. Tusind, tusind tak fordi du gør en indsats for at gøre angst mindre tabubelagt.”

”Tak fordi du vil dele med mig – og alle andre mennesker, der mener, at vi bare kan tage os sammen – og ikke mindst de mennesker, der står i samme situation som dig dengang.”

”Kære Lizl, tak fordi du skrev din bog. Jeg fik bogen i går med posten og har læst den nu! Fantastisk at du har formået at formulere, hvordan jeg har det. Med andre ord – jeg har også angst, men det er svært at se – præcis som dig! Min mand er i gang med at læse nu.”

”Hvor er den barsk, din fortælling. Du er godt nok den modigsted kvinder jeg kender!”

”Super godt skrevet. Meget tilgængelig. Slugte den.”

”Er blevet færdig med bogen. Jeg tager sjovt skrevet i mig igen. Jeg er vant til Lizl Rand er skide skæg. At mine grineflip og rørte tåre sprøjter ud af øjnene når jeg er sammen med hende. Så jeg forventede måske nok lidt, at når nu hun havde skrevet denne fantastiske og lærerige bog, at der så også var godt med humor i den. Lad mig sig det kort. Det er der ikke! Den er seriøs og en ren gyser. Den er let læselig. Roman agtig. Der er virkelig meget at reflektere over. Konstant gode brugbare råd. Man forstår hurtigt hun ved hvad hun skriver om. Mht. humoren vil det være underligt hvis den var der, så vil det seriøse gå af den. Men hun formår alligevel at få smilet og masser af rørte tåre frem i mig. Om det så er fordi jeg kender hende og elsker den måde hun tænke, griner og taler på og derfor læser det mellem linjerne ved jeg ikke. Tak Lizl ♥”

”Du er en stor inspirationskilde og din bog er skide god. Anbefaling herfra – køb den, køb den. Den blev frigivet i handel i går.”

”Virkelig interessant og gribende bog, du har skrevet – du fortjener spandevis af ros for dit mod :)”

Fra Charlotte Haase, redaktionschef på Psykologi – lagt på facebook:

”I dag udkommer Lizl Rands selvbiografiske fortælling ”Kom stærk ud af sin angst”, som handler om at ligne en succes udenpå og være bange indeni. Lizl er journalist og psykoterapeut samt min chef og chefredaktør på Psykologi, Q og Tidens Kvinder. Jeg kan huske, da hun for vel et halvt år siden kom og sagde, at et forlag havde spurgt hende, om hun ville skrive en bog om en angst, og den skulle udkomme sensommer! Jeg var også i gang med min næste bog, og vi har talt meget om det at skrive ved siden af et krævende job. Men mens jeg stadig sidder her og nørkler, har hun formået at lave en plan og prioritere, og nu udkommer bogen. RESPEKT og inspirerende.

Den fanger virkelig en ind. Jeg kendte ikke rigtig til angst før læsningen, andet end en veninde, der havde nogle anfald, efter hun fik bugt med sin spiseforstyrrelse. Og det overraskede mig, hvor let det er at relatere til, når man både er ambitiøs og perfektionistisk. Det med at sige ja til alle udfordringer og nå det hele på den halve tid, mens ens indre skriger om hjælp. Meget vigtig og modig bog, der fortæller hudløst ærligt om det at lide af angst ud fra en personlig vinkel – på en historiefortællende måde så alle kan være med. Og så beskrivende at man næsten selv sidder og gisper efter vejret og føler, at loftet truer lidt med at falde ned.

Titlen ”Kom stærk ud af din angst” er ikke bare en skrøne. Jeg arbejder med Lizl, og hun er genial til at få det bedste frem i folk og stoler på dem, der arbejder for hende til at præstere sit bedste, men samtidig har hun skabt et rart arbejdsmiljø og opfordrer altid til, at man også passer på sig selv. Lizl sagde i starten til mig til MUS, at jeg skulle bedre til at gå hjem og holde fri! At dem der brænder også er i risiko for at brænde ud. Det har jeg lært nu, selvom det var SÅ svært for mig, og jeg har langt mere overskud til at få nye ideer.

Nå men bare en lille omtale for at sige, at hvis du har haft angst tæt inde på livet, kender nogle der har eller bare er nysgerrig, så er denne bog bestemt værd at få fingrene i.”

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *