Respons på foredrag

“Det var rigtig godt foredrag og de mundtlige tilbagemeldinger vi har fået, har alle været meget positive. Dine ord har gjort indtryk. Som forventelig har tiden arbejdet meget konstruktiv for os. Mange medarbejdere har meldt meget positivt tilbage og har reflekteret over egen situation, kombineret med de store forandringer vi står i lige nu. De oplevede dig utrolig spændende og farverig, kombineret med de brugbare værktøjer du kom frem med. Det har virkeligt været en god dag. ” Hanne Boes Markussen, Innovationssygeplejerske, Sygehus Sønderjylland

“Jeg var til dit foredrag i Århus i aftes og vil lige rose dig. Det var et super inspirerende foredrag om et svært emne. Du er en fremragende formidler, som bruger masser af humor, og det uden at alvoren går tabt. Ikke et sekund fik jeg lyst til at lade hjernen vandre andre steder hen. Du er en inspiration for mange. Tak for en rigtig god aften. ” FOF, Aarhus

“Lizl Rand i topform! Tak for et inspirerende og spændende foredrag på Bornholm. Det var stort for mig personligt, endelig at få mulighed for at møde dig. Gårsdagens foredrag var meget givende og stærkt inspirerende. Jeg kan varmt anbefale til andre af mine kolleger at, man hyrer Lizl til at holde foredrag. Det er en meget stærk, personlig historie hun kommer med.” Lars Christensen, formand, SIND Bornholm

“Vi havde i NEW Skills den store fornøjelse at lægge hus til Lizl Rands foredrag baseret på hendes bog ”Kom stærk ud af din angst”. Lizls fortælleevner gjorde et meget stort indtryk på alle tilhørere, og hendes stærke personlige eksempel og vilje til at rejse sig igen efter en tur i tilværelsens tørretumbler, var en inspiration for både vores ansatte, men især også for mange af vores kursister, der alle er ledige og dermed netop befinder sig i en livsfase, hvor der er mere end almindelig brug for motivation, vilje og gode eksempler. Lizl Rand er en ualmindeligt indlevende fortæller, og samtidig et menneske, hvis både intelligente, følsomme og humoristiske refleksion over sin egen tilværelse skaber omgående klangbund hos hendes publikum – på tværs af køn, baggrund og andre mulige barrierer for modtagelsen af så følsomt et emne som angst. Her hos NEW Skills blev Lizls foredrag ugens absolutte højdepunkt, og vi kan varmt anbefale ”Kom stærk ud af din angst” til alle, der godt kunne bruge at høre lidt om, hvordan man kan komme stærkt tilbage igen, hvis livet har været ude med riven.” Citat: Lazarinka Damjanovski, Adm. Direktør

Her følger noget af den respons, som jeg fik på mit seneste online-foredrag om at være pårørende til angstramt. Fik kun topkarakterer:

 “Tak for et meget flot tilrettelagt online-arrangement i aftes og et godt foredrag. Jeg giver et 5 tal og synes jeg fik mange gode ting med.”

“Jeg vurderer arrangementet som meget værdifuldt. Særdeles brugbart. Tydeligt og klart kommunikeret med gode eksempler.”

“Tak for et super godt foredrag i aftes, som gav rigtig god mening for en ‘ny familie’ i angst-verden.” 

“Tak for godt og informativt foredrag.”

“Jeg deltog i webinaret – og det var en super god oplevelse! Jeg har en datter på 16, som døjer med angst. Jeg blev meget klogere – og jeg blev bekræftet i at mange af de ting jeg allerede gør, er helt rigtige. Dét var dejligt at høre det i en verden, hvor jeg synes, jeg famler lidt i blinde.”

“Tak for et super godt foredrag. Lizl var så engageret og talte på en måde der var let at forstå og se sig selv i. Samtidig med der kom gode vejledninger til håndtering. Rigtig godt med slidesne. “

“Foredraget var en klar 5’er! Lizl Rand var en god og kompetent foredragsholder, idet hun selv har haft angst og kan tale om angsten både som angstramt og som behandler. Det gjorde hendes foredrag meget relevant og ægte. Jeg føler, at jeg fik mange gode ting med fra i går.”

“Helt fantastisk brugbart – af hjertet tak.”

“Jeg er glad for formen, altså online. Det fungerer rigtig fint.”

“Lizl var god til at fortælle og forklare om angst, på en måde så alle kunne forstå det og være med.”

“Jeg synes, det var et super godt foredrag! og det fungerede bedre end jeg havde håbet på som webinar. Så en 5’er her fra mig!”

“Tusind tak for et fantastisk foredrag her til aften. Det gav mig håb og et boost. Tak”

“Lizl Rand i topform! ;o) Tak for et inspirerende og spændende foredrag på Bornholm her til aften. Det var stort for mig personligt, endelig at få mulighed for at møde dig ude i virkeligheden. “

“Tak for godt foredrag i går – Det var spændende at høre en bid af din historie. Tak for det!”

“Tak for inspiration 🙂 en fornøjelse at følge dig og din måde at inspirere andre på med så tabubelagt emne… Keep up the good work <3 Du gør en forskel.”

“Tak for super personligt og ærligt foredrag… sejt!!!”

”Tak for din fremragende tale, til arrangementet Power Kvinder.”

”Et meget fornemt oplæg du kom med, meget inspirerende.”

”U rock!”

”Tusind tak for et meget inspirerende indlæg i går… Det gav stof til eftertanke. Har selv tænkt tanken, når jeg har stillet store krav til en mand, at jeg måske lige skulle gribe i egen barm og se, om jeg overhovedet selv lever op til mine egne krav… En rigtig god øvelse.”

”Tak for god inspiration på Power eventen i dag.”

”1000 tak for et SUPER godt indlæg i går!!!”

”Er SÅ glad for at du valgte at komme og inspirere os i går….og glæder mig til at høre/se meget mere til dig. Du er SUPER på scenen….skal jeg hilse og sige fra hele Svendborg-holdet.”

”Tak for et super indlæg – sjove historier, som vi alle kan relatere til.”

”Super fedt indlæg du havde i går på Kvinder Med Power dagen – fik det straks bedre af at høre, at man ikke kan regne med billederne i bladene.”

”Har vasket mascaren af fingren dit fantastiske og underholdene foredrag i går til Kvinder med Power. Hold kæft hvor var du sjov i går. Så sød og dejlig. Tårerne sprøjtede ud af øjnene på mig. Du var så sød og din latter smittede helt vildt. Jeg vil bare have mere og mer. Det var top genialt. Alle dine historier kan alle nikke genkendende til uanset om man vil eller ej.”

”Tak for et inspirerende oplæg ved Kvinder med POWER. Rigtig god pointe i dit oplæg om at være taknemmelig over vores mænd og se det positive.”

”Tak for inspirerende og givende aften hos Aller. Meget livligt og bekræftende! Ku rigtig godt li tanken med checken. At udleve forestillingen om at forandringen allerede sker! Ha en dejlig aften.”

”Hej Lizl. Vil bare sige tak for en fantastisk aften. Du er i den grad en levende og fantastisk kvinde med en eminent udstråling. Glæder mig til at møde dig igen …..du skønne flodhest…” ♥

”Juhuu, hvor var det bare som altid super fantastisk, modigt og opløftende at høre på dig. Bliver mega glad i låget af dig. Skal hele tiden holde de rørte tåre indenbors 🙂 Og så elsker jeg at du altid blinker, det er pisse frækt.”

”Magen til skøn, overbevisende, rolig, humoristisk, levende, troværdig foredragsholder skal man godt nok lede efter længe.”

”Tak for et helt fantastisk arrangement! – Skønne interviews, skønne, spændende mennesker. Selektiv Alternativ/Spirituel! – DEN bølge er jeg også på!

0 replies on “Respons på foredrag”