Utro i radioen

Havde den store fornøjelse at være med i søndagens udsendelse af ”Weekend tillægget” på Radio24syv, hvor jeg debatterede med Emil Thorup, Ditte Okman og sexolog Vivi Hollænder om hvor grænsen for utroskab går? Om der er forskel på unge og voksnes definition m.m. Lyt med fra cirka 35:30 minutter inde i udsendelsen og 20 minutter frem… http://lnkd.in/dB27der

Lizl i Radio24syv
Lizl i Radio24syv

I forlængelse af udsendelsen må jeg lige komme med et opråb om utroskab, som jeg mener er det ultimative tillidsbrud og svigt:

Tænk nu hvis disse mænd og kvinder med lyst til utroskab brugte al den energi på at fyre op under kæresterne derhjemme. Tænk hvis kvinder i stedet for at brokke sig eller drømme om, at ham derhjemme opførte sig anderledes – værdsatte ham. Gav ham opmærksomhed, kærlighed… hvad mon der så ville ske? Mon ikke han ville give kærligt igen?

Intet andet sendt end i parforholdet bliver vi konfronteret med os selv og vores baggage. Og intet sted kan vi lære så meget om os selv, som når vi med vores partner oplever med- og modgang.

Kæmp for kærligheden. Vær ægte. Lyv ikke. Og giv ikke op selvom det kan være hårdt. Det er så let at skælde ud. At føle sig uretfærdigt behandlet. Overset. At mærke vrede, savn etc. Men giv kærlighed – og du vil få kærlighed.

Hermed ikke sagt, at man for enhver pris skal blive i et dårligt forhold, hvor der ingen fremtid er. Men vælger du at gå… så luk døren – før du åbner en ny!

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *