Vælg den rette mand!

”Du træffer et valg, der forekommer simpelt: Vælg en mand eller et job eller et boligområde – og det, du har valgt, er ikke en mand eller et job eller et boligområde, men et liv.”

Sådan lyder et amerikansk citat, der med al tydelige viser, at vores valg af mand ikke er uden betydning. For selvom manden din ikke vil fylde alt i dit liv, så har han afgørende betydning for hvordan dit liv former og uvikler sig.

Faktisk kan din mand afgøre om du får succes på dit job. Den største betydning for en kvindes karriere er nemlig hendes mand! Det hørte jeg engang en klog forsker sige. For hvis ikke en kvinde har det rette bagland i forhold til en krævende karriere, så vil hun aldrig lykkes. DR’s serie ”Borgen” er et ganske godt eksempel. Hvor ville Birgitte (Sidse Babett) være uden Phillip (Michael Birkkjær)?

 Derfor er det også tankevækkende, at det oftest er kvinderne, der har travlt med at blive gift og ”slæbe” manden til alteret. For i virkeligheden får hun ikke så meget ud af parforholdet som manden. Det mener forfatteren Elizabeth Gilbert, der i magasinet Q bl.a. siger:

”Generelt set er ægteskabet en langt større fordel for manden end for kvinden. Min research viser, at gifte mænd har bedre helbred, er lykkeligere, tjener flere penge og lever længere tid end enlige mænd. Og for kvinder er det lige omvendt. Enlige kvinder klarer generelt alle kategorierne bedre end deres gifte medsøstre.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *